.

.

SIBERIAN HUSKY KULL 2021

Vårt formål er å få frem gode trekkhunder og trivelige familiemedlemmer, som jobber bra både selvstendig og i team, som har sterke poter som egner seg for både snø og grus, som har en tykk, vannavstøtende pels som holder dem varme om vinteren, men som ikke er i veien for dem. Fri for sykdommer, og eksteriør etter rasestandaren. Middels store hunder, hverken for langbeinte eller for kortbeinte, med en harmonisk kropp, som egner seg for trekk, med gemytt som en Siberian Husky skal ha - vennlig, sosial, arbeidsglad, energisk og familiekjær

Siden Embla kom til oss har vi sett etter en passende hannhund til henne, dersom hun skulle vise seg å bli avlsverdig. Embla er både pen og se på, og arbeider godt i selen. Hun har også en god spornese, bærer kløv uten problemer og en svært trivelig dame å ha med seg på utstilling. Aktiv, positiv og med på alt vi gjør. Alle helsetester har vært plettfrie, og de få utstillingene vi har fått henne med på under COVID-19 har vist oss at hun er eksteriørt helt super. Vi valgte å gå for hannen Max, som vi har fulgt siden han var liten. Han har gjort det svært godt på utstillingsfronten, men også han er et klassisk eksempel på "brain and beauty". Han trekker bra, og har også deltatt på løp. Han har fra før av et kull i Danmark, og venter valper med en tispe her i Norge nå i vår.
Målet med dette kullet er å få frem hunder som vil gjøre det like godt i løp som på utstilling, og vi har så stor tro på valpene at vi først og fremst ønsker å selge dem til utstillingsinteresserte. Iallefall kommer ønsker vi at de blir stilt minst en gang. I tillegg krever vi at valpene blir øyelyst og gonioskopert, og gjerne HD røntget. Ved interesse for dette kullet send en epost til ine-pedersen@live.com.


Navn: Bedarra Knock-Knock-Knock Penny
Kallenavn: Embla
Rase: Siberian Husky
Reg.nr: SE40201/2019
Født: 25.05.2019

Mor: C.I.B. DK JV-15 NUCH DKCH NORD JV-15 NORD V-15 Polar Pawprints Million Dollar Baby
Far: C.I.B. N DK LT NORDIC UCH SEJV-15 SEV-15 NV-16 NORDV-16 NV-18 Zaltana Champagne Mojito

HD: A/A
AD: 0/0
Øyne: ua/fri 2020
Gonioskopi: ua/fri 2020

Utstillinger: Excellent, CERT, BIR


Navn: NORDV-18Secret Destination Zeus
Kallenavn: Max
Rase: Siberian Husky
Reg.nr: SE58283/2016
Født: 05.11.2016

Mor: Ninihill's Snowflake
Far: Ninihill's All Times Star 

HD: A/A
AD: 0/0
Øyne: ua/fri 2018 og 2020
Gonioskopi: mild 2018

Utstillinger: Excellent, CERT, BIR
Løp: to godkjente trekkhundprøver